> INTERVIEW MET VALENTINA GIELENS

Afkomstig uit Roemenië maar ondertussen al meer dan 15 jaar woonachtig in Brugge.

Valentina werd 45 jaar geleden geboren in Roemenië. Ondertussen woont Valentina al 15 jaar in Brugge en heeft ze de Nederlandse taal al helemaal onder de knie.

Kun je wat meer vertellen over jouw functie bij D’hondt Insurance?

Ik ben begonnen als beheerder voor de schade en productie dienst in de transport afdeling, sinds 2021 doe ik enkel productie. Dit niet enkel voor Belgische klanten maar ook voor Franstalige en Roemeense klanten.

Wat vind jij het leukste onderdeel van jouw job?

Dat ik iedere dag mijn moedertaal kan spreken en dat ik merk dat de klanten dit enorm appreciëren. Ook de relaties met de verzekeringsmaatschappijen in het buitenland geven mij veel voldoening.

Wat is je meest memorabele anekdote uit je loopbaan bij D’hondt Insurance?

De dag dat onze CEO Kurt D’hondt mij vroeg om een bezoek te organiseren naar verschillende verzekeringsmaatschappijen in Roemenië. We zijn vervolgens samen met Kurt en Mathias de Croock naar Roemenië geweest. Dit was voor mijn een unieke ervaring.

Waarmee hou jij jezelf graag bezig naast het werk?

Naast mijn werk, doe ik aan yoga, houd ik van reizen en breng ik graag tijd door  met mijn familie.

Weet je nog wat je eerste opdracht was?

Ik ben in dienst genomen voor de Roemeense klanten. Mijn opdracht bestond er uit om de communicatie met de Roemeense verzekeraars en klanten te optimaliseren.

Weet je nog wie je eerste klant was?

Ik ben gestart met een mooie portefeuille klanten en het doet mij plezier dat ze nog steeds klant zijn bij ons omwille van onze dienstverlening.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk al onze openstaande vacatures en wie weet behoor jij binnenkort ook tot Team D’hondt.

NL