> OVER ONS

Verzekeraar van elke kmo

Onze aanpak valt het best te beschrijven als ‘allesomvattend’. 35 medewerkers actief in 11 Europese landen zetten zich dagelijks in voor de verzekeringsportefeuille van grote én kleine kmo’s. Transporteur, bouwbedrijf of professionele sporter? Wij spreken – letterlijk en figuurlijk – uw taal! Bij ons geen tussenschakels of moeilijke constructies, maar altijd to-the-point en transparant advies.

Digitalisering troef

Wij gaan veel verder dan de klassieke makelaar. Door onze doorgedreven specialisatie in transport merkten we een aantal terugkerende pijnpunten in de sector op. Vanuit die noden en onze expertise ontwikkelden we diverse online tools die het vlootbeheer over verschillende landen heen makkelijker maakt. Denk hierbij aan het online systeem Mobility en de preventietool Safe-T. Ook voor andere sectoren zetten we in op digitalisering, bijvoorbeeld met de mybroker.be-tool waarop onze klanten hun polissen digitaal kunnen raadplegen.

Internationaal verhaal

Meer dan 20 jaar geleden volgden we één van onze klanten naar Polen. Die internationale werking is gedurende de laatste 5 jaar alleen maar versterkt. We staan erop om uw bedrijf in het buitenland dezelfde service te garanderen als in België. We werken altijd rechtstreeks met buitenlandse verzekeraars. Onze mensen, onze service! Geen gedoe met netwerken en het inschakelen van lokale makelaars.

 

In onze meest strategische landen (Polen, Duitsland) hebben we onze eigen kantoren. In Spanje en Frankrijk zijn we momenteel volop bezig met de oprichting van onze eigen kantoren. Deze doorgetrokken internationalisering zorgt ervoor dat we bij D’hondt Insurance meer dan 13 verschillende talen spreken.

Gevestigde waarde

D’hondt Insurance heeft al meer dan 25 jaar ervaring op z’n palmares. Sinds 1993 neemt Kurt D’hondt het voortouw met specialisaties in transport en bouw. In 2017 werd de portefeuille particulieren verkocht en sindsdien spitsen we ons 100 % toe op de b2b-wereld. Vandaag vormen we hét aanspreekpunt voor elke kmo die een sluitend verzekeringspakket wenst, persoonlijke service inclusief!

Sport als bindmiddel

Wij staan erop om een persoonlijke band met ons cliënteel te ontwikkelen. Sport speelt daarin een belangrijke rol. Sinds jaar en dag is D’hondt Insurance de huismakelaar van een aantal voetbalclubs. Dat zorgt ervoor dat we op iedere thuiswedstrijd een paar klanten kunnen uitnodigen voor één van onze leuke businessformules.

 

Daarnaast bieden we steun aan een aantal lokale initiatieven en zijn we ook actief in de autowereld.

D'HONDT INSURANCE

> KANTOREN

BEL ONS:

+32 50 46 10 46

CONTACTEER ONS

POLIS OP MAAT

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

NL