> INTERVIEW MET LONNEKE VAN OIRSCHOT

Lonneke

Deze maand stellen wij Lonneke voor, 53 jaar en al heel haar leven wonende aan onze Belgische kust. Lonneke is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Kun je wat meer vertellen over jouw functie bij D’hondt Insurance?

Mijn functie bij D’hondt Insurance is sinds 1,5 jaar wat gewijzigd. Bij de start beheerde ik een volledig klantendossier. Dit wil zeggen dat je zowel het polisbeheer als de afwikkeling van de schades voor je rekening neemt. Vanaf 1 januari vorig jaar dien ik mij enkel nog te focussen op het schadebeheer in de transport afdeling.

Wat vind jij het leukste onderdeel van jouw job?

Het direct contact met de klanten, verzekeraars, experten, om soms op een vrij creatieve manier naar een oplossing te zoeken om het dossier alsnog naar behoren te regelen. Helaas loopt niet alles zoals je zou willen maar als er uiteindelijk toch nog een oplossing volgt naar ieders tevredenheid, dan is je missie geslaagd.

Wat is je meest memorabele anekdote uit je loopbaan bij D’hondt Insurance?

Het meest memorabele moment van mijn loopbaan vind ik toch de souplesse die D’hondt Insurance deed tijdens de lockdown. Vrij snel had iedereen de nodige middelen om van thuis uit te werken en kon alles gewoon blijven doordraaien. Makkelijk was dit helemaal niet en niemand heeft ooit gedacht dat dit 2 jaar zou duren. Gelukkig lijkt dit verleden tijd en kunnen we weer samen met de collega’s op kantoor aanwezig zijn. Dat ben ik nog meer gaan appreciëren.

Waarmee hou jij jezelf graag bezig naast het werk?

Naast het werk ga ik graag wandelen, geniet ik van zon en zee en af een toe een reisje. Daarnaast probeer ik om zoveel als mogelijk tijd vrij te maken voor de mensen die ik graag zie.

Weet je nog wat je eerste opdracht was?

Ik werd aangenomen om de transportafdeling te versterken en werd daar ook onmiddellijk aan het werk gezet. In het begin kreeg ik niet onmiddellijk klanten toegewezen, maar na verloop van tijd werd ik beheerder van een aantal klanten waarvan de meesten nog steeds klant zijn. Zo bouw je een vertrouwensband op.

Weet je nog wie je eerste klant was?

Bij D’hondt Insurance kreeg ik diverse klanten toegewezen, zoals GDP Transport, Transport Gheeraert en Transport De Keyser. Maar bij de start van mijn loopbaan in 1988 ben ik begonnen in een makelaarskantoor te Zeebrugge en die was gestart met 3 klanten. Die blijven je toch nog steeds bij.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk al onze openstaande vacatures en wie weet behoor jij binnenkort ook tot Team D’hondt.

NL