> INTERVIEW MET CARINE BOGAERT

Carine Bo_origineel_formaat

Het team member dat deze maand in de spotlight wordt gezet is Carine Bogaert. Ze wordt binnenkort 58 jaar, is getrouwd en is woonachtig te Sijsele.

Ik ben al 36 jaar in hart en nieren schadebeheerster. Mijn eerste opdracht bij D’hondt Insurance (toen nog kantoor Frits Kerckhof-Meerschman Agnes) was de uittreksels van de spaarkas (destijds hadden we ook nog een spaarkas NMKN – ’t Blauw Fabriekske) op alfabet te ordenen. Destijds was klassement zeer belangrijk want alles gebeurde toen nog manueel, maar dit werd en wordt meestal onderschat. Vanaf dag 1 kreeg ik ook een interne opleiding binnen het kantoor  en werd direct ingezet als schadebeheerder. Eerst de ietwat makkelijke dossiers om dan stilaan meer grip te krijgen op de moeilijkere schades. Daarvoor heb ik ook diverse opleidingen buiten kantoor gevolgd, maar vooral dankzij een zeer goede opleiding van Frits, Agnes, en collega Jean-Pierre, die jammer genoeg in 2001 plots is overleden.

Niet alleen mijn job vind ik heel interessant maar ook D’hondt insurance is leuk om voor te werken. Wij zijn een gezellige bende, die elkaar steunt door dik en dun. Samen kunnen we genieten van een occasioneel feestje of een uitstap. Ik hoop dat ik mijn job met plezier en passie kan blijven uitoefenen. Naast mijn werk houd ik mij ook graag bezig met de gewone dagdagelijkse taken, de was en de plas, in de tuin werken (zijn voor mij een geestelijke ontspanning na een drukke werkdag/werkweek), maar uiteraard ook zoveel mogelijk genieten: gaan fietsen, genieten van de natuur, een terrasje meepikken, uit eten gaan ….

Ik zal januari – februari 1990 nooit vergeten want dan raasde er een grote storm over België en had ik in 2 maand tijd evenveel schadedossiers als toen in een heel jaar, daarnaast waren we in 1990 overgeschakeld van de typmachine naar de computer. Er was geen tijd om te denken zal ik dit wel kunnen, we stonden ervoor en moesten er samen door.

Het leukste aan mijn job vind ik de enorme afwisseling gezien ik als schadebeheerder alle takken van schades mag/kan doen. Dus zowel Auto, Brand, BA uitbating, Individuele & Arbeidsongevallen, Hospitalisatie enz.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk al onze openstaande vacatures en wie weet behoor jij binnenkort ook tot Team D’hondt.

NL