> INTERVIEW MET KOEN VANHUYSSE

Koen_V_origineel_formaat

In de maand januari zetten we één van onze nieuwere aanwinsten in de kijker: Koen. Hij werkt bij de schadedienst in de transport afdeling. Hij wordt deze maand 54 jaar, is 27 jaar gehuwd en heeft 2 zonen van 20 en 14 jaar.

Ik ben tewerkgesteld op de dienst schadebeheer Transport & Marine. Samen met mijn collega’s doen wij het beheer van alle schadedossiers van klanten die actief zijn in de transportsector en de visserij.

Ieder dossier is anders en biedt dus de nodige afwisseling. Ik vind het motiverend om de klanten bij te staan in de opvolging van hun dossiers. En als kers op de taart ben ik omringd door fantastische collega’s, die het nooit teveel vinden om mij in de sector bij te staan.

Ik ben nog maar in dienst van juni 2021. Na een korte inleiding mocht ik werken in lopende dossiers van collega’s, waar ik heel veel uit heb geleerd. Mijn eerste contacten waren met een Franstalige klant naar aanleiding van een lopend dossier van een collega.

Ik hou mij ook graag bezig met het fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera met verwisselbare lenzen, met zo weinig mogelijk aanpassingen in een fotobewerkingsprogramma. Op mijn 12 jaar liep ik al rond met een (toen nog analoge) spiegelreflexcamera rond mijn nek. Verder heb ik een passie voor auto’s en heel in het bijzonder voor het Franse merk Renault. Ik had het geluk om al met 2 oldtimers gereden te hebben, een Renault Fuego uit 1986 en een Renault 12 uit 1973. Wegens plaats- en tijdsgebrek heb ik deze jammer genoeg moeten verkopen.

Gezien ik mijn job heel leuk vind ambieer ik bij D’hondt Insurance geen andere functie dan deze waarvoor ik ben aangeworven. Daarentegen streef ik er wel naar om mijn job zo goed mogelijk te doen in het belang van onze klanten.

Naast het werk ben Ik een tuinliefhebber en kan mijn hoofd volledig leegmaken tijdens klusjes in onze tuin. Ik heb onze tuin volledig zelf aangelegd met heel veel verschillende bomen, heesters en vaste planten, gaande van voorjaars- tot najaars bloeiers en van bladverliezende tot groenblijvende soorten.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk al onze openstaande vacatures en wie weet behoor jij binnenkort ook tot Team D’hondt.

NL