> Interview met Astrid Coucke

Iedere maand stellen we één van de leden van Team D'hondt voor. In november is onze medewerkster Astrid aan de beurt. Zij werkt bij de commerciële binnendienst van D'hondt Insurance.

Kun je wat meer vertellen over jouw functie bij D’hondt Insurance?

Mijn jobinhoud bestaat uit het zoeken naar de juiste oplossing voor de klant. Ons team zorgt ervoor dat de klant de correcte dekking heeft tegen het juiste tarief. Wij zoeken op de markt naar de meest geschikte voorwaarden waardoor onze klant zo volledig mogelijk verzekerd is.

Heb je nog verdere ambities om binnen het bedrijf door te groeien?

Ikzelf heb geen ambitie om door te groeien tot de commerciële buitendienst, maar ik zou wel graag beter worden in mijn job. Daarnaast zou ik graag samen met de collega’s van de buitendienst nieuwe klanten binnenhalen. En natuurlijk ook de bestaande klanten behouden.

Hoelang werk je al bij D’hondt Insurance?

Eind januari 2022 zal ik vier jaar bij D’hondt Insurance werken.

Waarmee houdt jij jezelf graag bezig naast het werk?

Ik ga nogal graag eens op restaurant en ik probeer tussendoor nog wat te sporten.

Wat vind jij het leukste onderdeel van jouw job?

Het leukste vind ik persoonlijk om een oplossing te vinden voor de speciale vragen. Sommige klanten/prospecten hebben een specifieke activiteit of probleem en dan is het altijd zeer leuk als we een correcte oplossing kunnen vinden op de markt. Het is ook altijd aangenaam om te overleggen met de collega’s over de verschillende afdelingen heen, omdat iedereen van uit zijn job een andere kijk heeft op de verzekeringswereld. Zo hebben de mensen van schade meer ervaring in de schade-afhandeling die wel interessant kan zijn voor ons.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk al onze openstaande vacatures en wie weet behoor jij binnenkort ook tot Team D’hondt.

NL