> INTERVIEW MET AGNIESZKA SALACINSKA

interview_agniezska_vierkant

Deze maand zetten wij buitenlands talent in de kijker. Agnieszka is verantwoordelijk voor de Poolse vestiging van D'hondt Insurance, daarnaast helpt ze ook nog bij de schadegevallen van onze transportdienst.

Sinds april 2019 ben ik verantwoordelijk voor de Poolse vestiging van D’hondt Insurance, in Warschau. Daarnaast draai ik ook mee in de transport afdeling van het hoofdkantoor in Brugge om schadegevallen af te handelen.

Ik vind het altijd leuk om dingen bij te leren, zeker van medewerkers die meer ervaring hebben. Voor mij is het echter wel een uitdaging aangezien mijn moedertaal Pools is maar de communicatie wel hoofdzakelijk in het Nederlands gebeurt.

Het tofste aan mijn job is het internationale aspect. Ik werk graag samen met mensen uit andere landen en deel graag ervaringen met hen.

Studeren is mijn ding, vorig jaar ben ik afgestudeerd van een master logistiek. Nu deze studie is afgerond denk ik alweer na over het volgende dat ik kan studeren. Ook nieuwe talen en trivia over de Tweede Wereldoorlog vallen hieronder. Zo volg ik momenteel lessen Spaans.

Naast mijn werk hou ik mij graag bezig met sport en reizen. Drie keer per week kan je mij terugvinden in de fitness. Ook joggen doe ik af en toe.

Met weekendjes weg doe je mij een plezier! Meestal zoek ik naar goede vluchtdeals en vertrek ik spontaan met een vriendin op reis. Ondanks de pandemie ben ik er de laatste tijd in geslaagd veel plaatsen te bezoeken, op een half jaar tijd heb ik volgende bestemmingen bezocht: Spanje, Tsjechië, Frankrijk, Letland & Finland. Binnenkort komt mijn droom uit: eindelijk ga ik op reis naar de Verenigde Staten.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk al onze openstaande vacatures en wie weet behoor jij binnenkort ook tot Team D’hondt.

NL