> CYBERPOLIS IN DE KIJKER

Deze verzekeringspolis zorgt ervoor dat u op beide oren kan slapen

Een onderwerp dat de laatste maanden veelvuldig in het nieuws was, als we Corona even buiten beschouwing laten, cybercriminaliteit. Cybercriminaliteit is de laatste jaren aan een enorme opgang bezig en het ziet er naar uit dat deze alleen maar exponentieel gaat blijven groeien.

Gouden tijden voor cybercriminelen

Iedereen herinnert zich waarschijnlijk nog de cyberaanval op de Ieperse textielreus Picanol, zij werden “gegijzeld” door cybercriminelen en waren genoodzaakt weken de volledige productie stil te leggen.

In de periode nadien volgden nog verschillende bedrijven. Heel vaak met steeds dezelfde gevolgen: het volledige IT-systeem lag lam en de bedrijven bleven achter met een financiële kater.

Zelfs tijdens onze huidige Corona-crisis wordt er melding gemaakt van cybercriminaliteit, men spreekt zelf over “gouden tijden” voor cybercriminelen.

 

D’hondt Insurance wil u informeren & waarschuwen voor dit onzichtbaar gevaar!

Meer & meer zet u als onderneming in op data en automatisatie maar dit houdt ook een risico in. Een cyberincident kan een zware impact hebben op uw onderneming en zorgen voor grote financiële verliezen.

Een cyberverzekering  bestaat uit een luik bijstand (zowel op IT als op juridisch vlak) en een luik financiële bescherming. Deze verzekeringspolis zorgt ervoor dat u op beide oren kan slapen.

 

Wist u trouwens dat de kans dat u te maken heeft met een cyberincident 1.000 maal groter is dan met een brandschade.

Bescherm uw bedrijf tegen een cyberaanval

Lees hier hoe wij u kunnen helpen cyberaanvallen te voorkomen.

NL