> SAFE.T

> SAFE.T

Krijg inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs

Voorkomen is – en blijft – beter dan genezen. In sectoren zoals de bus- en transportsector is het aantal verzekeraars heel beperkt. Goede schadecijfers en het steeds verder evolueren naar minder schadegevallen is essentieel om concurrentieel verzekerd te blijven. Daarom ontwikkelden wij i.s.m. iMob (spin-off van de Universiteit Hasselt) de preventietool Safe.T voor bedrijven met een vloot vanaf 20 voertuigen.

Schadepreventie

Geeft u als (transport)bedrijf inzicht in 3 essentiële luiken binnen uw organisatie:

1

Schadegevallen

Waar, wanneer en hoe loopt het mis? Wat zijn de belangrijkste oorzaken? Wie zijn de grootste brokkenmakers?

2.

Gebeurtenissen

De houding van uw chauffeurs zegt ook veel over hun beroepsernst. Hier brengen we verschillende zaken in kaart: van boetes over het correct invullen van een CMR tot de netheid van een cabine/voertuig.

1

Schadegevallen

Waar, wanneer en hoe loopt het mis? Wat zijn de belangrijkste oorzaken? Wie zijn de grootste brokkenmakers?

3.

Eco-driving

Het gemiddeld verbruik onder controle houden, weinig noodstops, … Verschillende aspecten in de rijstijl van de chauffeur kunnen veel informatie verschaffen. De chauffeur wordt op zijn beurt dan weer gemotiveerd door een voortdurend leerproces.

Voor wie?

Het gebruik van Safe.T wordt interessant voor bedrijven met 20 voertuigen of meer. Dit kan gaan over trekkers en (lichte) vrachtwagens, maar evengoed over een vloot van personenwagens of zelfs bussen.

Waarom Safe.T?

Safe.T is als HR-tool de perfecte aanvulling op ons vlootbeheerssysteem Mobility. In Mobility worden alle polissen en schadegevallen gebundeld. Via deze rapportage kan in Safe.T een concreet preventieplan worden ontwikkeld dat inspeelt op de oorzaak van de schade, het rijgedrag van de chauffeur, … De chauffeur ziet zijn persoonlijke uitdagingen in de app en via gamification principes wordt hij constant gecoacht.

Interesse in deze preventietool?

NL